Bollnäs sjukhus

Vårt uppdrag är att vara medmänniskor som har tid att lyssna.
Med oss kan du prata om vad som helst, stort och smått. Vi försöker se, lyssna och bry oss om patienter, anhöriga och personal.

I regel finns någon av oss på sjukhuset varje dag måndag-fredag.
På helger har alltid någon beredskap. Vem som har beredskap en viss helg finns anslaget hos personalen på Akuten, vårdavdelningarna, vid Sjukhuskyrkans lokaler och genom länken nedan.

Bollnäs sjukhus
Sjukhusvägen 81
821 81 Bollnäs

Sjukhuspräst: 0278-279 94
Sjukhusdiakon: 073-84 33 995

Sjukhuskyrkan på Bollnäs sjukhus finns till vänster på entréplanet. Efter att ha passerar Apoteket är det bara 10 meter kvar till sjukhuskyrkans lokaler. Där finns ett lite ”bibliotek” där man kan sitta och läsa, vår expedition samt vårt lilla ”Andrum” – där kan man hämta andan och ge sig själv en möjlighet att hitta sig själv, eller vad det nu är man söker.