Lindesbergs lasarett

Sjukhuskyrkan på Lindesbergs lasarett är till för patienter, anhöriga och personal.

Personliga besök och enskilda samtal får du av oss när:

• du behöver någon att tala med
  • du känner dig ensam och vill ha besök
  • du vill fira nattvard.

Behöver du hjälp att kontakta oss kan du vända dig till avdelningspersonalen eller be någon anhörig kontakta oss. Det går även bra att ringa till oss eller besöka oss direkt. Skriva kan du också göra.

Vi har tystnadsplikt!

Om du önskar kan vi förmedla kontakt med andra församlingar och företrädare för andra religioner.

Sjukhuskyrkans Andrum är alltid öppet för alla. Det ligger i korridoren till vänster vid sjukhusets entré.

Lindesbergs lasarett
Stentäppsgatan
711 35 Lindesberg

Sjukhuskyrkan på Lindesbergs lasarett är belägen alldeleds intill huvudentrén, i första korridoren till vänster.