Ljungby lasarett

När man hamnar på sjukhus oavsett anledning kan det hända att funderingar om livets mening och andra existentiella frågor gör sig påminda. Även den som är anställd kan ställa dessa frågor. Därför finns Sjukhuskyrkan i Ljungby till för patienter, närstående och personal. Vi lyssnar på dig. Det som kommer fram i samtalet stannar i rummet där det sägs. Välkommen!

Ljungby lasarett
Kyrkogatan 2
341 35 Ljungby

Landstingen Kronoberg, växel:

Präst: 0372 – 671 52 kopplat till mobil
Diakon: 0372 – 671 54 kopplat till mobil

När du kommer in via huvudentrén på Ljungby lasarett går du till höger. Du går förbi kapprummet och restaurang Ljungrätten. På vänster hand ser du en skylt ”Sjukhuskyrka”. Gå till vänster knappt 10 meter och sedan till höger så långt du kan komma. En skylt ”Birgittakapellet” markerar att du kommit rätt. Kapellet är öppet mellan 09:30 – 17:30.