Luleå, Sunderby sjukhus

Vi finns till för patienters, närståendes och personals behov. Vi har gudstjänster och samtal, planerade och spontana. Vi medverkar i sjukhusets etiska reflektion och krisberedskap. Vi ansvarar för öppethållande av Stillhetens rum. Vi är via personsökare tillgängliga dygnet runt året runt. Arbetslaget och ideella medarbetare är ekumeniska. Fördjupad information hittar du via länken nedan.

0920-28 22 50 – dagtid

Sjukhuskyrkans lokaler på Sunderby sjukhus ligger högst upp i huset till vänster om sjukhusets huvudentré, trapphus K, plan 6 (hiss vid apoteket). Följ skyltar märkta ”Stillhetens rum”. Kontaktuppgifter till medarbetare hittar du via länken nedan.