Stockholm, Dalens sjukhus

Livet kan pendla mellan stor glädje och den djupaste sorg och smärta. Frågor om livets mening kan komma upp till ytan när man blir sjuk. Ibland behöver vi samtala om de upplevelser som livet för med sig. Sjukhuskyrkans personal samtalar gärna med den som vill dela sina frågor med någon. Vi har tid och erfarenhet av att lyssna till sådant som rör livets frågor och skeden. Samtalen är kostnadsfria. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler.

Dalens sjukhus
Åstorpsringen 6
121 31 Enskededalen

Sjukhuskyrkans lokaler finns på Dalens sjukhus entréplan där du finner skyltar märkta ”Sjukhuskyrkan” samt ”Stillhetens rum” som är vårt andaktsrum öppet för alla. Kontaktuppgifter till sjukhuskyrkans personal hittar du på länken nedan.