Växjö, Centrallasarettet och Sigfridsområdet

Sjukhuskyrkan i Växjö finns till för dig som är patient, anhörig eller personal på våra två sjukhus i Växjö. I Sjukhuskyrkan vill vi möta dig i den verklighet som är din, i stort och smått. Det kan gälla samtalsstöd när man fått ett sjukdomsbesked, när man själv eller någon anhörig känner sorg och oro, visning när någon avlidit, när man vill fira nattvard. Vi firar regelbundet olika former av gudstjänster.

Centrallasarettet i Växjö och Sigfridsområdet som innefattar även Vuxenpsykiatri och Rättspsykiatriska regionkliniken.

Centrallasarettet och Sigfridsområdet
Strandvägen 8
352 34 Växjö

Sjukhusets växel: 0470-58 80 00

Sjukhuskyrkan på Centrallasarettet finner du vid Laboratoriehallen alldeles bortom kaféet. På Sigfridsområdet finner du oss i anslutning till huvudentrén i Centrumbyggnaden.