Halmstad, Hallands sjukhus

Kontaktuppgifter

Adress
Halmstad, Hallands sjukhus
Lasarettsvägen
302 33 Halmstad
Hitta hit
Telefon
035 – 13 10 00 (växel)

Våra medarbetare

Sjukhuskyrkans kapell är öppet dygnet runt årets alla dagar. Dit är du välkommen för en stunds stillhet. Där kan du bland annat tända ett ljus för det där som du bär på ditt hjärta, formulera din bön till Gud och lämna i vår bönekruka eller bara slå dig ner och hämta andan ett ögonblick.

Du når sjukhuskyrkan dygnet runt (kväll-, natt- och helgberedskap) via sjukhusets växel på telefon 035 – 13 10 00.

Mer om vår verksamhet


Hitta till Halmstad, Hallands sjukhus

Sjukhuskyrkan på Halmstad Sjukhus finner du via huvudentrén, målpunkt G.

Vägbeskrivning på Google Maps

Vad vi gör


Samtal och stöd

Vi finns här när du behöver någon att prata med. Inget är för stort eller för litet. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler. Vi har inte heller tillgång till sjukhusets journalsystem. Har du inte möjlighet att själv kontakta oss - be personalen om hjälp!

Stilla rum

I anslutning till sjukhuskyrkans lokaler (målpunkt G på plan 2) finns vårt kapell som står öppet dygnet runt. Du når det enklast via entré 19. Där kan du tända ett ljus för det där som du bär på ditt hjärta, skriva en hälsning i vår gästbok, lämna en bönelapp i vår bönekruka eller bara sitta ner en stund i stillhet och hämta andan ett ögonblick.

Beredskap

Våra medarbetare är alltid på plats vardagar mellan 08:00-17:00. Därefter finns det alltid någon i beredskap kvällar, nätter och helger. För att komma i kontakt med beredskapen ringer du sjukhusets växel och ber sedan att få bli kopplad till sjukhuskyrkan.

Gudtjänster och andra riter

Varje tisdag kl 13:30 har vi andakt med tid för sång, musik, eftertanke, ljuständning och bön. Första tisdagen i månaden firar vi även nattvard tillsammans. Andakten är öppen för alla.

Om du vill fira enskild nattvard är du alltid varmt välkommen att ta en kontakt med oss.

Vi erbjuder också...

Vi erbjuder även samtalsgrupper för efterlevande i samarbete med sjukhusets kuratorer. Om du vill veta mer är du välkommen att ta kontakt med oss.