Halmstad, Hallands sjukhus

Webbplats
Besök kyrkans webbplats

Våra medarbetare

Sjukhuskyrkans andaktsrum är öppet för stillhet, tystnad och vila, en plats för bön, andakt, eftertanke och ljuständning, ett rum alltid öppet för alla.

Du når sjukhuskyrkan dygnet runt (kväll-, natt- och helgberedskap) via sjukhusets växel på telefon 035 – 13 10 00.

Hitta till Halmstad, Hallands sjukhus

Sjukhuskyrkan på Halmstad Sjukhus finner du via huvudentrén, målpunkt G.

Vägbeskrivning på Google Maps

Vad vi gör

Samtal och stöd

Vi finns här när du behöver någon att prata med. Inget är för stort eller för litet. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler. Har du inte möjlighet att kontakta oss - be personalen om hjälp!

Stilla rum

I anslutning till sjukhuskyrkans lokaler (målpunkt G) finns vårt andaktsrum. Där kan du tända ett ljus, skriva i vår bönebok eller bara sitta ner en stund i stillhet.

Beredskap

Våra medarbetare är alltid på plats vardagar mellan 08:00-17:00. Därefter finns det alltid någon i beredskap kvällar, nätter och helger. För att komma i kontakt med beredskapen ringer du sjukhusets växel och ber sedan att få bli kopplad till sjukhuskyrkan.

Gudtjänster och andra riter

Vi erbjuder samtalsgrupper för efterlevande i samarbete med sjukhusets kuratorer.

För närvarande firar vi inga söndagsgudstjänster i andaktsrummet med anledning av pandemin.

Om du vill fira enskild nattvard är du alltid välkommen att ta en kontakt med oss.