Lidköping, Skaraborgs sjukhus

Webbplats
Besök kyrkans webbplats

Våra medarbetare

Sjukhuskyrkan i Lidköping står till förfogande för patienter, anhöriga och personal när det gäller krisstöd, enskilda samtal, andakt, nattvard och bikt.

Hitta till Lidköping, Skaraborgs sjukhus

Sjukhuskyrkan på Skaraborgs Sjukhus Lidköping hittar Du på entréplanet alldeles i närheten av Sjukhusapoteket (följ skyltningen). Kontaktuppgifter till medarbetare hittar Du via länken nedan.

Vägbeskrivning på Google Maps

Vad vi gör

Samtal och stöd

Vi finns tillhands för samtal, bön, andakter, bikt och krisstöd för patienter, anhöriga och personal. För närvarande arbetar präst, diakon och volontärer i Sjukhuskyrkan.

Stilla rum

Det finns ett meditationsrum som är öppet dygnet runt för alla att besöka.

Vi erbjuder också...

Vi erbjuder dig, som är i yrkesverksam ålder och har förlorat någon som stått dig nära, möjlighet att vara med i en samtalsgrupp om sorg. Antalet deltagare i en grupp kan vara upp till åtta stycken. Vi kommer träffas vid fem tillfällen på sjukhuset i Lidköping. Var tredje vecka, tisdagar mellan kl. 18.00-20.00. Vår förhoppning är att samtalen kommer att beröra det som känns angeläget för dig.

Kontakta oss om du är intresserad av att delta eller om du vill veta mer. Observera att anmälan inte är bindande.

Liknande samtalsgrupp erbjuds på sjukhuset i Skövde.

Våra medarbetare