Hudiksvalls sjukhus

Sjukhuskyrkans arbete handlar framförallt om samtal och möten med människor. Ibland går vi med ett stycke på livsvägen, ibland finns vi vid någons sida i livets avgörande ögonblick. Vi besöker gärna den som vill dela sina frågor, sin oro eller den som behöver någon som lyssnar.

I vårt arbetslag finns två sjukhuspräster och en sjukhuspastor på deltidstjänster. Om du önskar förmedlar vi kontakt med din egen församling eller med företrädare för den religion du tillhör.

Andaktsrummet är öppet dygnet runt för egna tankar, bön, stillhet, tystnad och vila. Här kan du lyssna till musik eller skriva i vår gästbok. En andakt hålls varje onsdag kl. 14.00.

Hudiksvalls sjukhus
Kungsgatan 33
824 81 Hudiksvall

Växel: 0650–920 00

Sjukhuskyrkan på Hudiksvalls sjukhus finns i anslutning till huvudentrén. När du passerat huvudentrén ser du Andaktsrummet rakt fram och strax intill finns expedition och samtalsrum. Du hittar kontaktuppgifter till medarbetarna via länken nedan.