Norrtälje sjukhus

Vi vill vara en öppen och lyssnande samtalspartner.
Vår uppgift är att förmedla tröst och hopp, lindra ensamhet och oro. Med oss kan du samtala om livets svåra frågor såväl som vardagliga bekymmer och svårigheter. Inga frågor eller tankar är för små eller obetydliga.

Sjukhuskyrkan är till för dig som är patient, närstående eller personal när du

• behöver någon att tala med
  • känner dig ensam och vill ha besök
  • vill fira nattvard.

Du som vill ha kontakt är välkommen att ringa någon av oss och avtala tid, så kommer vi och besöker dig på avdelningen. Du kan också be någon i personalen att kontakta oss.

Norrtälje sjukhus
Lasarettsgatan 6-8
761 29 Norrtälje

Sjukhuskyrkan har ett samtalsrum på Norrtälje sjukhus och ett på Ros. Däremot har vi inget andaktsrum och alltså inga fasta öppettider. Men vi kommer ut till dig som så önskar, efter överenskommelse. Sjukhuskyrkans samtalsrum är i gamla sjukhusdelen utanför Hudmottagningen.