Malmö, Skånes universitetssjukhus

Skicka e-post
Webbplats
Besök kyrkans webbplats

Sjukhuskyrkans medarbetare finns till för dig som patient, närstående eller personal. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler. Sjukhuskyrkan på SUS erbjuder enskilda samtal, krisstöd, stöd vid avskedstagande, dop och barnvälsignelse i krissituation, bikt och enskild nattvard, gudstjänst och andakt, sorgegrupper samt reflektionsgrupper, retreater och utbildningar för personal. Vi förmedlar gärna kontakter med företrädare för andra religioner. Välkommen att ta kontakt!

040-33 10 00 (sjukhusets växel)

vardagar kl. 8-17

helger dygnet runt

övriga tider kopplas du till Svenska kyrkans jour