Södertälje sjukhus
Webbplats
Besök kyrkans webbplats

Våra medarbetare

Sjukhuskyrkan vid Södertälje sjukhus finns till för patienter, anhöriga och personal.

Sjukhuskyrkan vill förmedla tröst och hopp, lindra ensamhet och oro. Men vi vill också vara en öppen och lyssnande samtalspartner för människor som upplever tvivel, besvikelse och bitterhet.

Sjukhuskyrkan samarbetar med andra kyrkor och samfund. Vi som arbetar i sjukhuskyrkan är präst och diakon i Svenska kyrkan. Vi har tystnadsplikt och för inga anteckningar eller journaler.

Varje torsdag kl. 15:00 hålls gudstjänst i andaktsrummet (hus 09, plan 2).

Andaktsrummet är öppet varje dag kl. 06:00-22:00 med möjlighet till egen stund för stillhet.

Hitta till Södertälje sjukhus

Sjukhuskyrkans andaktsrum finns i hus 09, plan 2. Enklast att hitta är genom entrén på Lagmansvägen (kanalsidan). Ta hissen till plan 02. Gå sedan till höger i korridoren. Första dörren till vänster och du är framme. Sjukhuskyrkans expedition ligger i hus 06 plan 4.

Vägbeskrivning på Google Maps

Våra medarbetare